Madonna si Prince, doua nume majore din industria muzicala internationala, au pus capat unor divergente vechi de peste doua decenii, dupa ce diva americana a asistat la concertul sustinut recent de Prince la Madison Square Garden din New York

Madonna si Prince au fost prieteni apropiati la inceputul anilor '80 si au avut o relatie de scurta durata, in 1988, cand au si inregistrat un duet impreuna - piesa "Love Song", inclusa pe albumul "Like a Prayer", lansat de Madonna in 1989, relateaza MEDIAFAX.


La putin timp dupa aceea, relatiile dintre cei doi artisti americani s-au deteriorat, iar Madonna si Prince au inceput sa faca o serie de declaratii deloc apreciative unul la adresa celuilalt, preluate si comentate pe larg de presa internationala.

  • In cateva interviuri acordate in anii '90, Madonna a declarat ca Prince este "un trol mic" si a criticat refuzul acestuia de a manca in timpul unei intalniri dintre cei doi.

"Sorbea doar putin ceai, cu gesturi gratioase. Eu am o teorie despre oamenii care nu mananca. Ma enerveaza",
a declarat Madonna.

Divergentele dintre cei doi artisti americani au continuat de-a lungul anilor, iar Prince, a ironizat-o recent pe Madonna, in timpul unui concert pe care l-a sustinut in 2007 la Londra.

"Am atat de multe hituri incat nici nu puteti sa le numarati. Am atatea hituri cati copii are Madonna", a declarat Prince.

  • Potrivit site-ului UsMagazine.com, se pare ca Madonna si Prince au decis sa ingroape securea razboiului, dupa ce Madonna a asistat, marti seara, la concertul sustinut de Prince la Madison Square Garden din New York. Celebra cantareata a fost vazuta cantand si dansand in public si aplaudand prestatia starului pop-soul.

Prince a aflat ca Madonna era in public si, la un moment dat, in timpul concertului, s-a oprit pentru a o saluta zgomotos pe diva americana, glumind, totodata, pe tema preturilor piperate ale biletelor puse in vanzare pentru concertele lor.
Citeste si:
Un album inedit al lui Prince va fi lansat pe 30 iulie
Un album inedit al lui Prince...

  • Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop" (Regina muzicii pop), Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie anul trecut, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Prince, muzicianul american laureat cu sapte premii Grammy, este considerat unul dintre cei mai buni interpreti live din toate timpurile.

Imensul sau catalog muzical cuprinde o serie de piese cunoscute in lumea intreaga, precum "Purple Rain", "Diamonds And Pearls" si "1999".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.