Top modelul german Heidi Klum s-a asociat cu grupul Coty Beauty pentru a-si lansa propriul parfum, "Shine", care va fi disponibil in magazine incepand din luna septembrie

"Heidi are un loc unic pe piata. Nu este doar un supermodel si o vedeta, ci si o femeie de afaceri. Este o persoana multitalentata, iar noi dorim sa producem un parfum care sa celebreze toate aceste aspecte", a declarat Renato Semerari, vicepresedintele grupului Coty Beauty, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, Renato Semerari a precizat ca grupul pe care il conduce a ales-o pe Heidi Klum pentru acest proiect deoarece modelul german este apreciat de categorii variate de oameni.

"E o femeie implinita si foarte moderna. Este atat un model, cat si un antreprenor de succes. Implicarea ei in «Project Runway» i-a oferit sansa de a stabili conexiuni puternice cu consumatorii", a adaugat Semerari.

  • Heidi Klum, mama a patru copii, si-a lansat recent propria linie vestimentara - With New Balance - si a asigurat designul unei colectii de articole vestimentare pentru femei insarcinate.

Heidi Klum a fost supranumita "The Body" in lumea modei dupa ce a aparut pentru prima oara intr-o prezentare a casei Victoria's Secret. Din 2002, modelul german este principala prezentatoare a show-ului anual al acestei case, iar in 2009 a facut din nou senzatie, aparand pe podiumul de defilare in lenjerie intima, la doar cinci saptamani dupa ce a nascut al patrulea copil.

Anul trecut, Klum a anuntat ca va parasi casa de moda Victoria's Secret.


Heidi Klum si Seal mai au doi copii, Henry si Johan, si o cresc impreuna pe Leni, fetita pe care top modelul o are dintr-o relatie anterioara, cu Flavio Briatore.

Klum a devenit celebra in anii '90, pentru prezentarile de lenjerie intima si costume de baie apartinand companiei Victoria's Secret. Heidi Klum a fost nominalizata si la premiile Emmy, in calitate de moderatoare a emisiunii "Project Runway".

De asemenea, ea s-a situat pe locul al doilea in topul celor mai bogate top modele, realizat de revista Forbes, dupa ce a castigat 16 milioane de dolari in anul financiar 2008 - 2009.

Citeste si:
Heidi Klum a primit un cadou mai putin obisnuit de la sotul sau: o...
Heidi Klum a primit un cadou...

Vezi ce tinuta a ales sa poarta Heidi Klum la gala Globurilor de Aur si cum sa obtii un look glam ca al ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.