La o luna de la castatorie, modelul german Heidi Klum a primit un cadou mai putin obisnuit de la sotul sau Tom Kaulitz, chitaristul Tokio Hotel.

"Astazi a sosit un cadou special de la sotul meu... o bucata din Zidul Berlinului, care a despartit Berlinul de Est si Berlinul de Vest timp de 28 de ani. Sotul meu s-a nascut in partea de est a Berlinului cu patru saptamani inainte ca zidul sa fie daramat in 1989.

El a putut sa traiasca libertatea, bucuria, creativitatea, arta si speranta.

In fiecare dimineata, ma voi uita la aceasta piesa frumoasa din gradina mea cu gandul ca zidurile nu trebuie construite... ele trebuie daramate", a scris Heidi Klum pe Instagram, postand si un video cu piesa primita.














Today a special gift from my husband arrived... a piece of the Berlin Wall that had separated East & West Berlin for 28 years. My husband was born behind the wall on the East Berlin side 4 weeks before it was torn down in 1989. This allowed him to grow up in a Germany that was unlike the country his own parents had grown up in… He was able to experience freedom and joy and creativity and art and hope. Every morning, I will look at this beautiful piece in my garden with the knowledge that walls do not need to be built... they need to come down. ✌🏻☮️❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.