Tatal Madalinei Manole sustine ca fostul sot al artistei, Petru Mircea, nu ar fi tatal biologic al copilului, micutul fiind rodul unei fertilizari in vitro, afirmatie facuta la Judecatoria Buftea, unde a inceput joi procesul in care parintii solistei au cerut drept de vizitare a nepotului lor.

Potrivit stirileprotv.ro, la iesirea din sala de judecata a Judecatoriei Buftea, Ion Manole ar fi lasat sa se inteleaga ca nepotul lor nu este fiul biologic al lui Petru Mircea, argumentul fiind acela ca micutul s-a nascut in urma fertilizarii in vitro la Maternitatea Giulesti.

Parintii Madalinei Manole au deschis un nou proces impotriva fostului sot al fiicei lor, prin care le cer magistratilor sa le permita sa-si viziteze nepotul, pe care sustin ca nu l-ar mai fi vazut de multa vreme, scrie MEDIAFAX. Ion Manole ar fi declarat, la iesirea din sala de judecata, ca le cere magistratilor un program de vizitare a nepotului.

"Prin lege, sa-mi dea voie sa am un program sa-mi vizitez si eu nepotul", le-a spus jurnalistilor tatal artistei, care a precizat ca Petru Mircea nu se opune intentiei lui de a-si vedea nepotul, insa copilul se afla la bunicii paterni, la Botosani, astfel ca parintii Madalinei Manole nu-l pot vedea.

Potrivit sursei citate, in acest proces se vor administra si probe, vor fi audiati si martori si va fi demarata chiar si o ancheta sociala, acasa la parintii artistei, la Ploiesti, "pentru ca autoritatile trebuie sa stie cu exactitate de ce conditii va dispune micutul daca va fi dus de bunici la ei acasa".

"Oricum, Petru Mircea se opune unui program bine definit si spune, prin intermediul avocatului sau, ca ar fi de acord sa fie vizitat de bunici acasa la Otopeni, dar nicidecum sa fie dus la caminul acestora din Ploiesti",
mai noteaza jurnalistii ProTV.



Magdalena Anca Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. Cantareata a fost gasita moarta de sotul ei, in locuinta lor din Otopeni. La finalul unei anchete care a durat mai multe luni de zile, procurorii au decis neinceperea urmaririi penale pentru omor in cazul acesteia, ei continuand ancheta doar in ceea ce-l priveste pe cel care a procurat substanta pe care aceasta a inghitit-o pentru a se omori.
Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

In iunie 2007, presa relata despre vizitele Madalinei Manole la Maternitatea Giulesti, pentru inseminare in vitro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.