Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au dispus neinceperea urmaririi penale pentru infractiunea de omor in cazul decesului Madaline Manole si continua cercetarile fata de Cristian Urziceanu, cel care ar fi vandut Furadanul cu care s-a sinucis cantareata.

Parchetul Tribunalului Bucuresti a anuntat, joi, ca prin rezolutia nr. 2675/P/2010 din 19 ianuarie 2011 s-a dispus neinceperea urmaririi penale pentru infractiunea de omor, "intrucat decesul numitei Mircea Magdalena Anca nu a fost consecinta vreunei fapte prevazute de legea penala", relateaza MEDIAFAX.

Totodata, s-a dispus continuarea cercetarilor fata de inculpatul Cristian Urziceanu, pentru infractiunea de trafic de substante toxice.

Procurorii au retinut, in cuprinsul solutiei, ca, potrivit raportului de autopsie medico-legala intocmit de Serviciul de Medicina Legala Ilfov, moartea Magdalenei Anca Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - a fost violenta.

  • Lupta pentru copilul Madalinei Manole

La sase luni de la moartea „Fetei cu parul de foc”, la Judecatoria Buftea, incepe astazi procesul civil dintre parintii Madalinei Manole si ginerele lor, Petru Mirce. Ion si Eugenia Manole cer instantei sa le permita sa-si vada nepotul, scrie ziarulring.ro.

Cu privire la decizia procurorilor in ceea ce priveste cauza mortii Madalinei Manole, tatal ei a declarat pentru sursa citata: „Vom avea doua cai de atac si vom vedea in continuare ce avem de facut. Voi pune in continuare intrebari procuraturii si peste tot. Voi merge pana in panzele albe. Pentru ca eu n-am somn pana nu voi sti adevarul despre moartea fiicei mele”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.