Dupa ce tabloidele au scris ca Andreea Raicu este insarcinata, vedeta a dat o replica la aceasta stire.

Stl.ro a scris ca anumite surse de la postul de televiziune unde lucreaza Andreea Raicu, au aflat ca vedeta ar fi insarcinata. Drept pentru care, spun colegii, de la o vreme, vedeta “si-a scos extensiile, siliconul din buze, silicoanele si a renuntat la farduri si la accesorii prea scumpe”.


"De dimineata mi-a sunat telefonul…mult..eram la sala suna…la intalniri suna…numai in momente in care nu puteam sa raspund…suna neobisnuit de mult pentru o dimineata simpla de joi intr-o periada deloc aglomerata. La un moment dat reusesc sa raspund.
-Hei, ce faci? se aude la celalat capat. Cred ca te suna toata lumea.
-Da, asa e, dar n-am apucat sa raspund deloc.
-Pai normal ca te suna. Toti vor sa stie daca e adevarat.

Mirata, duc conversatia pana la capat, aflu intr-un final care era stire care a starnit curiozitatea tuturor si dau la intamplare pe siteul unui tabloid pentru a afla amanunte.

Marturisesc ca am fost dezamagita. Aveau informatia, dar nu erau foarte darnici in detalii. Probabil ca cel care a furnizat-o nu stia prea multe. Asa ca pentru cei care lucreaza la siteuri cu stiri senzationale, in exclusivitatea si tabloide, repet DOAR pentru ei, vreau sa fac cateva completari…O sa postez acele cateva randuri sarace de altfel ca sa o sa vedeti ca e nevoie de informatiile de la mine.

” Andreea Raicu a aflat, recent, ca este insarcinata.
Drept pentru care, spun colegii, de la o vreme, vedeta “si-a scos extensiile, siliconul din buze, silicoanele si a renuntat la farduri si la accesorii prea scumpe”.

Acesti redactori faimosi pentru relatarea stirilor senzationale si in exclusivitatea au uitat foarte multe. Ceea ce m-a mirat. Pentru ca, da, ei stiu TOT!

Dar pentru ca sunt draguta, n-am sa-i las sa se chinuie cu surse din Prima TV sau sa-i alerge pe colegii mei, am sa le spun eu cate ceva.

Citeste si:
Tudor Chirilă, pe punctul de a-și pierde vocea. Artistul s-a operat...
Tudor Chirilă, pe punctul de...

Am schimbat in casa foarte multe in asteptarea copilului care se pare ca va fi fata desi sarcina nu este foarte avansata. Cercetatorii britanici au facut niste studii si se pare ca asa va fi. Oricum ma intorc la modificarile din casa: draperiile si husele de la canapele au fost inlocuite cu unele din materiale eco, televizoarele au fost aruncate, cumparate multe plante in casa, Efi dus la un orfelinat de caini, facuta o lista foarte scurta cu oamenii care intra de acum inainte in casa si acestia trimisi la analize ca sa fim siguri ca este totul in regula, cumparate si jucarii din lemn…mai sunt foarte multe, dar n-am timp sa va relatez tot. Mai am si treaba. "


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.