Tudor Chirilă a trecut prin clipe de coșmar, deoarece a fost pe punctul de a-și pierde vocea. Juratul de la Vocea României s-a operat din cauza unui hematom de care era suspect acum câțiva ani de zile și care i-a dat bătăi serioase de cap.

Tudor Chirilă s-a operat la corzile vocale

Ei bine, ani au trecut, iar probleme pe care Tudor Chirilă le-a avut cu vocea s-au agrava. Acesta a avut un turneu prin țară, după care a mers la control și a fost diagnosticat cu un edem pe corzile vocale. Din acest motiv, solistul de la Vama a fost nevoit să își anuleze toate concertele din ultima vreme. El nu a urcat pe scenă toată vara, în speranța că edemul se va retrage cu ajutorul unui tratament, dar nu a fost deloc așa.

Mai apoi, juratul de la Vocea României a decis să plece la Hamburg, undeva pe jumătatea lunii septembrie, unde s-a și operat la corzile vocale. Recent, el a dezvăluit că a și început reeducare post operatorie, dar doamna care îi era terapeut vocal a decedat, fiind astfel nevoit să se descurce de unul singur și să ia cele mai bune decizii, pentru a-și reveni cât mai repede cu putință.

''A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu #visulamerican am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aprope toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă. Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie. A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu, terapeutul vocal cu care am lucrat o viață de om. Așa că m-am trezit singur cu toate deciziile pe cap și cu niște filmări pe care trebuia să le termin. Apoi, cum spuneam, Hamburg'', le-a povestit Tudor Chirilă fanilor, din mediul online.

În ciuda acestor probleme pe care le-a întâmpinat, Tudor Chirilă nu a renunțat la zâmbetul de buze și nici la entuziasm. Juratul de la Vocea României a început, așadar, să se recupereze și deja se pregătește de marele concert pe care îl va susține luna viitoare, la Sala Polivalentă. Va începe să cânte curând, deoarece este nevoie să se pregătească din timp pentru show-ul trupei sale. Cel mai probabil, acesta își va ține fanii la curent în ceea ce privește starea lui de sănătate, așa cum o face de fiecare dată.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

''Una peste alta, sunt în plin proces de recuperare vocală, voi începe să cânt în curând și aș vrea să vă amintesc că pe 18 noiembrie Vama are la Sala Polivalentă primul show din această toamnă'', a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.