Noul sezon al uneia dintre cele mai iubite emisiuni de la noi din țară, Vocea României, va avea premiera luna aceasta, iar jurații sunt nerăbdători ca fanii acesteia să vadă ce echipe bune și-au făcut anul aceasta, iar Tudor Chirilă pare că nu se teme deloc de colegii lui, deși anul acesta a venit la pachet cu multe schimbări în cadrul show-ului de talente.

Tudor Chirilă și Smiley, pregătiți pentru Vocea României

Vocea România va avea premiera în luna septembrie a acestui an, doar pe Pro TV, iar mii de oameni sunt nerăbdători să urmărească noul sezon, mai ales că anul trecut show-ul nu s-a mai filmat din cauza pandemiei de coronavirus care le-a dat mari bătăi de cap. Acest sezon vine, de asemenea, cu o serie de schimbări. Juriului li s-au alăturat Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, dar și Theo Rose care va face echipă cu Smiley, cel care este deha obișnuit deja cu formatul emisiunii și care are încredere că partenera lui se va descurca de minune.

Recent, Tudor Chirilă a dat și el o serie de declarații despre noul sezon al concursului care îi inspiră din multe puncte de vedere. Este de părere că el ca jurat trebuie doar să știe cum să se conecteze cu imaginea unei voci sau cântecele potențiale de la momentul acela. În același timp, a spus că a sesizat că doar concurenții organizați au șansa de a merge mai departe, iar dacă știu exact ce vor este un plus pentru ei.

“Eu mă întorc la o voce care mă inspiră pentru o alegere muzicală. Ca un procesor funcționez E foarte important să te conectezi cu imaginea unei voci sau cu cântece potențiale pe care le-ai vedea în momentul acela. Am sesizat că concurenții care sunt mai organizați au șansa să meargă mai departe și cei care știu bine ce vor.

Poți să visezi, e foarte mișto, și visele tale trebuie să fie cele mai mari, dar între vise și între două reprize de somn trebuie să muncești.”, a declarat Tudor Chirilă, la Pro TV.

În urmă cu câteva zile, Smiley a vorbit și el despre noul sezon al emisiunii de la Pro TV care începe pe 9 septembrie și pe care milioane de români o așteaptă cu sufletul la gură. Partenerul de viață al Ginei Pistol a spus că de data aceasta va vorbi pe două voci, având în vedere cu cine face echipă anul acesta. Crede că Theo Rose se va descurca de minune și că se va ridica la nivelul așteptărilor, pentru că este ceea ce trebuie pentru Vocea României și este fericit că are onoarea de a arăta împreună ceea ce pot.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

“Sezonul ăsta, voi vorbi ‘pe două voci’! Una de băiat și una de fată 🙂 Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artiști din România.

Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon ‘Vocea României’”, a declarat Smiley la rândul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 06 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.