Libertatea a descoperit, in exclusivitate, ca actorii Angelina si Brad Pitt intentioneaza sa-si mareasca familia adoptand un copil din Romania.
Ideea nu le-a venit peste noapte, ci doar dupa ce au aflat ca tocmai doctorul Ronald Federici, consultantul Angelinei in materie de adoptii si un mare sustinator al cauzei orfanilor romani, are infiati doi copii din tara noastra.

Cei doi actori i-au cunoscut pe copii romani adoptati si au ramas atat de incantati, incat au hotarat sa astepte pana cand vor putea, legal, sa infieze si ei un copil din Romania, scrie libertatea.ro.

Angelina Jolie, in varsta de 36 de ani si Brad Pitt, 48 de ani au sase copii: trei copii biologici, Shiloh Nouvel (4 ani) si gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline (2 ani) si trei adoptati, Maddox (8), Pax (7) si Zahara (5).


Europarlamentarul PDL Elena Basescu a spus in PE ca adoptiile internationale trebuie sa fie o optiune, ea recomandand o mai buna cunoastere a legilor nationale, dupa ce mai multe tribunale pentru minori din Italia au emis, in 2009, sapte hotarari de adoptie pentru copii din Romania, in pofida legii.

Plenul Parlamentului European a dezbatut, luni seara, o initiativa a 62 de eurodeputati pentru redeschiderea adoptiilor internationale la nivelul UE, Romania fiind mentionata aproape in exclusivitate in criticile aduse legislatiei care nu permite adoptii internationale, se arata intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.