Acasa la Clint Eastwood: Celebrul actor vorbeste intr-un interviu despre viata la 80 de ani.

Clint Eastwood i-a primit pe jurnalistii de la Daily Mail relaxat, in "sanctuarul" sau, inconjurat de bunuri personale si accesorii adunate de-a lungul unei vieti remarcabile. Nu lipsesc fotografii inramate cu un Clint mai tanar, dar si cu copiii sai, asezate la loc de cinste pe un pian vechi, la care nu de putine ori canta, actorul fiind iubitor de muzica jazz.

O alta parte a incaperii este dedicata cartilor, un perete intreg de enciclopedii, biografii si alte colectii, in timp ce o camera este destinata premiilor adjudecate de-a lungul carierei, printre care Globuri de Aur si Oscaruri. Resedinta actorului se afla in Burbank, California, unde Eastwood locuieste de peste 35 de ani.

Imbracat in jeansi, un tricou polo cenusiu si o jacheta de culoare verde inchis, starul nu isi arata varsta, Si totusi are 80 de ani. Actorul glumeste insa in legatura cu acest subiect si face referire la obsesia tineretii de la Hollywood: "Cand esti atata de celebru ca Eastwood, actor si regizor, varsta nici nu mai conteaza".

Eastwood nu isi reneaga varsta, care se vede totusi in parul alb si fata crestata de riduri, insa nici nu o lasa sa stea in calea vietii si activitatii sale. Astfel, la 80 de ani, actorul lucreze ca un om care ar avea jumatatea varstei sale. Dovada in acest sens sta faptul ca regizorul se dedica in prezent noului sau filmu "Hereafter", la care colaboreaza cu Leonardo DiCaprio si Charlize Theron.

Lasand gluma la o parte, Clint Eastwood recunoaste faptul ca gandurile de moarte nu il ocolesc in prezent, ultimul sau film bazandu-se de fapt pe ideea mortii si a vietii de dupa moarte.

"Esti fortat sa te gandesti destul de des la moparte la aceasta varsta, pentru ca ai pierdut foarte multi oameni. De exemplu, nu ar avea rost sa ma duc la o reunine din liceu sa spunem, pentru ca nu ar mai fi nimeni acolo. Am aflat zilele trecute ca alte doua persoane cu care am crescut nu mai sunt printre noi. Chiar daca iti place sau nu, trebuie sa realizezi ca moartea este undeva acolo, dar nu ma tem de ea, sunt un fatalist, cred ca atunci cand este timpul tau, asta este!"
, a marturist Clint Eastwood.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

La 80 de ani, cel mai mare star al cinematografiei americane este insa optimist si marturiseste ca se simte ca si atunci cand avea 60 sau 70 de ani, adica bine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.