Asistenta lui Razvan si Dani si-a pierdut jobul de la Antena 1, in urma unei aventuri pe care a avut-o cu Leo de la Strehaia si a tentativei de a-si mitui sefii.
Vedeta recunoaste ca a primit bani de la celebrul afacerist, insa neaga cu vehementa faptul ca ar fi incercat sa mituiasca echipa emisiunii „Neata cu Razvan si Dani" (Antena 1). Totusi, sefii ei nu au trecut cu vederea acest lucru si au recurs la masuri drastice: au suspuendat-o, iar luni, cand emisiunea va reveni din vacanta, o vor concedia oficial, scrie Click.ro.

„Nu imi vine sa cred ce a putut sa spuna. Nu am dat niciodata bani, nici producatoarei, nici lui Razvan, nimanui. E adevarat ca m-am vazut cu Leo. Mi-a spus la telefon ca nu vrea decat sa isi faca publicitate pe spatele meu si ca se va folosi si de banii pe care mi i-a dat cadou de Mos Nicolae. Dar de aici si pana la a spune acele minciuni mi se pare de necrezut", a declarat Daniela.

Potrivit Cancan, Leo de la Strehaia, numit si Printul tiganilor, a ramas cu un gust amar in urma fugarei idile pe care a avut-o cu Daniela Crudu, reprosandu-i acesteia ca nu a fost sincera cu el si ca l-a pacalit. Se pare ca motivul pentru care Leo de la Strehaia este suparat pe Daniela Crudu este unul de ordin financiar si nu unul pe plan sentimental.

Desi initial se credea ca Leo sufera de o inima franta, stiindu-se deja ca in perioada in care Daniela era singura cei doi au avut o legatura, acesta a oferit un interviu in care dezvaluie faptul ca Daniela i-a usurat buzunarele de 10.000 de euro, dupa care nu i-a mai raspuns la telefon. Potrivit Showbiz, ceea ce l-a determinat cu adevarat pe Leo de la Strehaia sa-si doreasca sa regleze aceasta situatie a fost zvonul aparut dupa aceasta intamplare conform caruia Bogdan Dafta (Mucifer), fostul si actualul iubit al Danielei, se mandreste cunoscutilor spunand ca asistenta i-ar fi dat lui toti cei 10.000 de euro.

Potrivit Cancan.ro, Leo a marturisit ca a avut incredere in asistenta lui Razvan si Dani, insa a gresit: "Imi pare rau ca am intrat in scandalul asta, trebuie s-o trec la pierderi. Ea e singura care poate sa aplaneze scandalul asta. Banii aia sa-i doneze undeva si eu sunt multumit.”

Citeste si:
Daniela Crudu, declarații emoționante despre nașterea prematură:...
Daniela Crudu, declarații...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.