Daniela Crudu a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul emoționante, despre momentul în care fiica sa a venit pe lume prematur. Vedeta a fost nevoită să nască mult mai devreme de termen, iar acest lucru a speriat-o extrem de tare.

Daniela Crudu a născut prematur

Venirea pe lume a fiicei Danielei Crudu nu a fost deloc una ușoară. Vedeta a născut cu aproximativ o lună înainte de termen și a vorbit abia acum despre situația grea cu care s-a confruntat la momentul respectiv. Avea doar 36 de săptămâni de sarcină, când și-a adus copilul pe lume și a mărturisit că micuța a fost ținută la incubator doar în noaptea cu pricina. Au fost niște clipe cumplite pentru ea, iar cea mai mare sperietură pe care a tras-o a fost cea din momentul în care i s-a transmis că fetița sa nu mai mișca.

Nu știa cum să reacționeze, a fost nevoită să petreacă cinci zile în spital, timp în care a fost îngrijită foarte bine de către cadrele medicale. Din fericire, fiica ei a supraviețuit, acum este în regulă, iar mama ei este fericită că lucrurile au mers bine până la urmă, deși numai ea știe ce a fost în sufletul ei la vremea aceea. Ajunsese să nu îi mai pese de nimeni și nimic, pentru că se temea pentru viața fiicei sale, care s-a născut mult mai devreme.

Vedeta a reușit cu greu să discute despre aceste lucruri, iar recent i-a făcut mai multe mărturisiri despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa bunului său prieten, Dan Capatos.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi”, a declarat Daniela Crudu, la XNS

De asemenea, ea a vorbit și despre botezul fiicei sale care va avea loc în luna august, dar căruia nu i-a dezvăluit data exactă. Daniela Crudu își dorește un eveniment în aer liber, cu 140 de invitați, unde se vor asculta manele și muzică populară și unde toată lumea se va distra până a doua zi. Ea s-a asigurat personal că va fi un eveniment de care toată lumea să își amintească, așa că i-a chemat să le cânte lor și invitaților pe Valentino, George Talent și Luis Gabriel.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

''Ne pregătim de botez în august. O să fie 140 de invitați, sunt rude, prieteni foarte mulți. Doar manele o să fie. Ne cunoaștem prietenii foarte bine și știm că ascultă genul ăsta de muzică și noi noi asta am vrut. Nu o să se cânte acum numai manele, va fi și muzică populară. O să vină Valentino, George Talent și Luis Gabriel. O să iasă foarte frumos! Nu am făcut rochia, vreau una scurtă. Va fi pe lac și în aer liber. Mi-am dorit așa, că e cald.'', a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2023 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.