Showbiz 3 Mai 2023 14:40 de Diana Oprișan
Daniela Crudu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care atât ea, cât și partenerul ei de viață și familia lor au așteptat-o cu sufletul la gură. Vedeta nu a ținut-o pe cea mică departe de ochii curioșilor și deja a postat o imagine cu chipul ei la Story. Iată ce discuție au avut cu doctorul care a ajutat-o să nască!

Cu cine seamănă, de fapt, fiica Danielei Crudu

Ziua de 2 mai 2023 este una extrem de importantă pentru Daniela Crudu și va fi pentru totdeauna, deoarece este cea în care a devenit mamă pentru prima dată în viața sa. Vedeta este extrem de fericită, mai ales că și-a dorit dintotdeauna să devină mamă de fată și știe că se va descurca extrem de bine în rolul de părinte, pentru care se pregătește intens de câteva luni bune.

Chiar dacă sarcina i-a dat câteva bătăi de cap, Daniela Crudu a muncit și a făcut bani până în ultima clipă și nu a renunțat nici măcar la activitatea sa de pe OnlyFans, de unde scoate bani frumoși, dar nu la fel de mulți pe câți și-ar dori. Vedeta face totul cu drag, nu i se pare greu și vrea să se țină de treabă chiar și după venirea pe lume a Daianei, fiicei sale. Ei bine, bruneta își va numi copilul Daiana și a luat această decizie încă de când a aflat că va deveni mamă. Acesta este un nume de origine latină și înseamnă „divin”, „ceresc”, „luminos” sau „zână”.

"O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu. Dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.", a zis ea, la Xtra Night Show.

La scurt timp după ce a născut, micuța i-a fost adusă în salon, iar Daniela Crudu a purtat o discuție foarte amuzantă cu medicul care i-a monitorizat sarcina și care a ajutat-o să nască. Acesta a crezut că va semăna cu mama ei, dar și-a dat seama că seamănă leit cu tatăl ei, care preferă de altfel să stea departe de camerele de filmat și să nu iasă în evidență, fiind suficient pentru ei faptul că o persoană din familie este celebră.

”Mi-a făcut o figură! Mi s-a părut căpșorul rotund, perișorul ăla mic, zic, parcă seamănă cu ea. Când am văzut-o mai bine, și uite-te acum, e mutra lu' taicasu'. Direct!”, a spus medicul.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2023 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.