Daniela Crudu va deveni mamă în luna mai, iar în ultima vreme a preferat să stea departe de camerele de filmat. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, a explicat de ce a considerat că este mult mai bine pentru ea să procedeze în felul acesta, dar a recunoscut și că este nerăbdătoare să își strângă fiica în brațe.

Daniela Crudu, detalii despre sarcină

Daniela Crudu a luat pe toată prin surprindere, în momentul în care a făcut anunțul legat de sarcina sa. Nimeni nu se aștepta ca fosta asistentă a lui Capatos să se așeze la casa ei atât de repede și nici să aducă pe lume un copil, crezând despre ea însăși că este mult prea copilăroasă pentru a deveneni mamă. Ei bine, spre surprinderea celor care o știu încă de la începuturile carierei sale, bruneta este pregătită pentru a-și lua rolul de mamă în serios și chiar crede că se va descurca de minune în acest sens, mai ales că va avea o fetiță, ceea ce și-a și dorit cu adevărat.

”Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept”, a declarat Daniela Crudu, pentru spynews.ro.

Momentan, starea sa este una destul de bună, doar că nu simte nevoia să se mai expună atât de mult ca înainte și nici să discute pe marginea acestui subiect, deorece sunt și lucruri mai importante pe care le are de făcut. Are și zile în care se simte oboseala și în cazul ei, doar că încearcă să își ia gândul de la ea făcându-și de lucru.

”Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, a adăugat vedeta, pentru sursa citată.

Partenerul ei de viață nu este persoană publică și nici nu vrea să fie în fața camerelor de filmat. Despre el, Daniela Crudu a zis că este cuminte și o ajută atât de mult cât poate, doar că nu știe de fiecare dată ce anume sa facă, pentru a reuși să o facă să se simtă mai bine. Dacă era o persoană cunoscută, bruneta crede că nu ar fi reușit să se apropie atât de tare de el sau să rămână însărcinată cu el.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (...) Nu sunt eu destul de cunoscută? (...) Nici nu luam pe cineva care să... (n.r vrea să fie cunoscut).

De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată”, a declarat Daniela Crudu acum ceva timp, pentru Xtra Night Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.