Daniela Crudu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre partenerul ei de viață despre care nu a dat prea multe declarații până acum. Viitoarea mămică a zis cum anume l-a cunoscut pe iubitul ei, după ce și-a ținut fanii în suspans o lungă perioadă de timp.

Daniela Crudu a vorbit despre tatăl copilului ei

Daniela Crudu a rămas însărcinată un iubitul ei misterios pe care a preferat să îl țină departe de camerele de filmat și despre care nici nu a oferit prea multe informații. De când a început să circule vestea că va aduce pe lume un copil, oamenii și-au pus și tot felul de întrebări legate de partenerul ei de viață. Unii au dorit să știe exact cine este, dacă este vorba despre o persoană publică, dar și cum anume s-au cunoscut.

Deși a vorbit destul de mult despre sarcina sa, despre cât de fericită este pentru faptul că va deveni mamă, a păstrat tăcerea în ceea ce îl privește pe iubitul ei, dar pentru mult timp. Ei bine, fosta asistentă TV a povestit despre partenerul ei de viață că i-a fost prezentat de către iubita unui prieten de-ai ei și ce a atras-o la el a fost, în primă fază, faptul că era un om normal, așa cum chiar ea l-a descris. Deși unii ar fi zis că stă cu ea din interes, Daniela Crudu a ținut să precizeze din start că i-a demonstrat că ține la ea.

Ceea ce apreciază cel mai mult la el este faptul că nu a fost deranjat de faptul că ea este o persoană cunoscută în țara noastră, iar el nu și nici nu a căutat să își facă o imagine pe spatele său, așa cum ar fi procedat mulți bărbați în locul lui. În plus, acesta a tratat-o normal, nu a fost gelos și nici deranjat de reacția oamenilor care îi salutau, în clipa în care se întâlneau. Este foarte fericită alături de el, iar faptul că vor deveni părinți pentru prima dată îi unește și mai tare.


"Iubita unuia dintre prietenii săi ne-a făcut cunoștință. El e un om normal, ca să zic așa. Mi-a dovedit că ține la mine! Dar ceea ce apreciez cel mai mult la el e faptul că nu s-a arătat deloc deranjat, din primul moment, de faptul că eu sunt vedetă și el nu e. M-a tratat normal, nu a fost deloc gelos și nu pare deranjat de reacția oamenilor care ne salută atunci când ne mai intersectăm prin diverse locuri publice.", a declarat Daniela Crudu, pentru playtech.ro.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.