Fosta sotie a lui Heath Ledger, Michelle Williams, a declarat ca moartea actorului le-a lasat ei si fetitei lor un gol imens, ce nu poate fi umplut cu nimic.
La aproape 3 ani de la moartea lui Heath Ledger, din cauza unei supradoze, in apartamentul sau din New York, fosta sotie a actorului si fetita lor in varsta de 5 ani, inca mai plang disparitia prematura a acestuia, scrie DailyMail.

"Este foarte evident ca pentru mine si ea, lipsa lui Heath este ca un spatiu mare, gol", a declarat actrita in varsta de 30 de ani, intr-un interviu emotionant pentru revista Marie Claire, in timpul caruia aceasta nu si-a putut stapani lacrimile.

"Bineintele, mersul natural al lucrurilor te face sa vrei sa umpli acel gol si sa-l faci sa dispara, insa am incercat, si acest lucru nu este posibil", a mai adaugat actrita. "Nimic nu o sa umpla acel gol, deoarece noi il vrem inapoi, si nu putem, fiindca nu e un lucru, este o persoana. Nu o sa ma grabesc sau sa actionez ca o persoana nebuna si o sa incerc sa-i respect absenta. Nu am cum sa umplu acel gol. Asta e."


"Saraca mea mama chiar vrea sa am o relatie cu cineva", a mai declarat ea pentru numarul de februarie al revistei Marie Claire. "Cred ca ea a crezut zvonurile despre Ryan Goslin, mai mult decat oricine", a mai adaugat aceasta.

Michelle, care a fost nominalizata la Globurile de Aur pentru performantele sa in drama indie, este recunoscatoare ca munca a reusit sa o pastreze echilibrata dupa moartea lui Heath. "Datorita muncii am fost pusa in tot soiul de situatii, si daca as fi stat degeaba, as fi ramas cu mintea blocata pe aceasta tragedie".



Intrebata cum e sa fie o mama singura, aceasta a marturisit ca "exista si zile bune si zile rele, insa cea mai dificila parte din acest rol de parinte unic, este sa iei decizii de unul singur, insa a invatat sa ceara ajutorul altor oameni si sa-l accepte". Michelle recunoaste ca este recunoscatoare, din nou, ca are o situatie materiala buna, fiindca "totul ar fi fost mult mai dificil, daca nu ar fi avut niciun venit, cu care sa-si intretina fiica".
Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

"Toata lumea se confrunta cu incercari in viata, toata lumea are o tragedie. Insa eu cred ca am intalnit-o pe-a mea mult prea devreme". Insa, Michelle, care locuieste in prezent in Brooklyn, New York, cu fiica sa Matilda, este optimista, recunoscand ca fetita este singura care o face sa mearga mai departe. (Sursa foto: Northfoto)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.