Margareta Irimia, mama gemenelor din trupa Cheeky Girls, a declarat ca fiica ei Gabriela, prinsa in timp ce fura dintr-un supermarket din Marea Britanie, incerca de fapt sa se documenteze pentru un rol.

Mama Gabrielei a declarat ca fiica ei a decis sa fure din magazine pentru a se documenta pentru un rol in dintr-un film, regizat de Jason Cook. In acest film ea ar urma sa interpreteze rolul unei sotii de gangster, scrie dailymail.co.uk.

"Gabriela era ingrijorata, deoarece acel rol nu se potriveste deloc cu imaginea dulce a trupei Cheeky Girls si credea ca ii va fi extrem de greu sa interpreteze rolul sotiei unui gangster. Era disperata si credea ca nu va putea sa faca acest rol"
, a declarat Margareta Irimia.


Gabriela Irimia, membra a trupei Cheeky Girls, a fost prinsa in timp ce incerca sa fure dintr-un supermarket din Marea Britanie.

Fosta iubita a ex-parlamentarului Lembit Opik a furat alimente si produse de infrumusetare in valoare de aproximativ 40 de lire sterline dintr-un supermarket Sainsbury


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.