Gabriela Irimia, membra a trupei Cheeky Girls, a fost prinsa in timp ce incerca sa fure dintr-un supermarket din Marea Britanie.

Fosta iubita a ex-parlamentarului Lembit Opik a furat alimente si produse de infrumusetare in valoare de aproximativ 40 de lire sterline dintr-un supermarket Sainsbury, scrie The Sun.

Un martor care a asistat la acest incident, ce a avut loc in localitatea Alderley Edge din comitatul Chesire, a declarat: "Am vazut-o in timp ce era escortata catre iesire de catre agentii de paza. I-am recunoscut chipul pentru ca o stiam de la televizor si nu mi-a venit sa cred ceea ce se intampla".

O femeie in varsta de 26 de ani a fost retinuta sub suspiciunea de furt de alimente. Ea a fost interogata in legatura cu circumstantele incidentului si apoi a primit un avertisment pentru furt”, a declarat un purtaror de cuvant al politiei din Alderley Edge.

Gemenele din trupa Cheeky Girls au devenit célèbre dupa ce au participat la emisiunea "Popstars: The Rivals". Piesa lor de debut, intitulata "Cheeky Song (Touch My Bum)", s-a vandut in peste 1,2 milioane de copii pe plan mondial.

Gabriela Irimia a fost logodita cu fostul parlamentar britanic Lembit Opik, de care s-a despartit in 2008. In prezent, cantareata are o relatie cu omul de afaceri britanic Nick Zapolski.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.