Starea prezentatorului TV Serban Huidu se amelioreaza treptat, iar medicii au declarat ca petele de sange sunt ramasite ale hematomului cauzat de lovitura la cap si se vor absorbi.
Surse din anturajul familiei au declarat miercuri pentru Libertatea ca, in ultimele zile, "carcotasul" s-a simtit un pic obosit din cauza vizitelor numeroase pe care le-a primit la spital, asa ca, prin intermediul sotiei, le-a transmis prietenilor sa nu-l mai vina sa-l vada.

Zilele trecute, Huidu a fost consultat de medici, care i-au explicat ca are cateva puncte de sange pe creier, dar ca acestea urmeaza sa se retraga. Prof. dr. Vlad Ciurea, seful Sectiei Neurochirurgie I de la Spitalul Bagdasar-Arseni, l-a asigurat ca “petele de sange pe creier” sunt normale in astfel de cazuri.

Sunt ramasite ale hematomului cauzat de lovitura la cap si se vor absorbi. Dupa externare, va mai avea nevoie de recuperare neuromotorie, ca sa-si revina complet”, a explicat specialistul, potrivit Libertatea.

Ieri, Cancan anunta ca Serban Huidu abia poate rosti cateva cuvinte. La doar o saptamana dupa ce a suferit un grav accident de schi pe o partie din Austria, Serban Huidu isi revine si incepe recuperarea. Primele ore petrecute de "Carcotas" alaturi de familie au adus si primele cuvinte, insa, conform unor surse medicale, vedeta de la Prima TV nu a inceput inca sa vorbeasca prea coerent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.