Desi ziarele de ieri vorbeau despre o revenire in forta a "Carcotasului, Cancan scrie in editia de astazi, ca acesta a rostit numele sotiei si copiiilor, intr-o insiruire de cuvinte fara coerenta.
La doar o saptamana dupa ce a suferit un grav accident de schi pe o partie din Austria, Serban Huidu isi revine si incepe recuperarea. Primele ore petrecute de "Carcotas" alaturi de familie au adus si primele cuvinte, insa, conform unor surse medicale, vedeta de la Prima TV nu a inceput inca sa vorbeasca prea coerent.

Potrivit 9AM, Serban Huidu a fost mutat, in cursul zilei de luni, de la Terapie Intensiva intr-un salon al sectiei Neurologie a Spitalului Universitar din Innsbruk, dupa ce a iesit din coma indusa si starea sa s-a ameliorat, medicii stabilind ca el mai trebuie sa ramana internat cel putin doua saptamani.


Dupa trezirea din coma, Huidu a spus cateva cuvinte, insa sirul acestora nu a fost unul coerent. Nu numai ca nu a reusit sa-si intrebe socrul "Ce faci, bunicule?", dupa cum au relatat unele ziare, ci n-a putut lega doua cuvinte. Conform acelorasi surse, el ar fi rostit numele sotiei, ar fi pomenit de copii, insa fara sa intrebe efectiv de acestia.

Potrivit Cancan, medicii au precizat de altfel ca revenirea dintr-o asemenea stare de inconstienta aduce unele stari de incoerenta si ca o recuperare ar putea dura si pana la cateva luni. Chiar si asa, din pacate, nu exista o garantie a unei reveniri complete, aceasta depinzand de fiecare individ in parte.

Potrivit Realitatea.net, in cursul zilei de ieri, nici un membru al familiei Huidu nu a vrut sa faca vreun comentariu cu privire la starea de sanatate a lui Serban, de asemenea, nici membrii echipei de la "Carcotasi"

  • Teo l-a iertat pe Huidu: Il iubesc mult

Teo Trandafir a uitat conflictul cu Serban Huidu si e gata sa sara in ajutorul carcotasului scapat ca prin minune dintr-un grav accident de schi, scrie Ring.

"Cu siguranta ca l-am iertat pe Serban si imi pare nespus de rau pentru tot ce i se intampla. Daca as putea sa fac ceva pentru el, orice, as face. Singurul lucru care ma nemultumeste este insa neputinta mea de a face ceva. Il iubesc mult, cum stie ca l-am iubit intotdeauna, si, indiferent ce ni s-a intamplat noua de-a lungul timpului, el a fost langa mine si eu langa el, asa cum s-a intamplat mereu si asa se va intampla intotdeauna", a spus Teo. [Oana Zavoranu despre accidentul lui Huidu: "Un sul de hartie igienica"]

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

  • „Cronica Carcotasilor” revine din 17 ianuarie

Potrivit Ring, matinalul realizat de Serban Huidu si Mihai Gainusa la Kiss FM revine din 17 ianuarie, conform programului, chiar daca echipa nu va fi completa. Potrivit medicilor, recuperarea lui Serban ar putea dura intre doua saptamani si o luna.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.