George Clooney urmeaza sa il inlocuiasca pe Robert Downey Jr. in pelicula SF "Gravity".

Initial, cei doi protagonsi ai filmului trebuiau sa fie Angelina Jolie si Robert Downey Jr., insa lucrurile s-au schimbat pe parcurs.

Dupa ce Angelina Jolie a refuzat propunerea regizorului Alfonso Cuaron, presa internationala scria ca cea care o va inlocui va fi actrita Natalie Portman. Se pare ca nici aceasta propunere nu a stat foarte mult in picioare si varaianta finala a distributiei o va avea ca protagonista pe Sandra Bullock.

NEW YORK - NOVEMBER 17: Actor George Clooney attends the Robert F. Kennedy Center for Justice & Human Rights Ripple of Hope awards dinner at Chelsea Piers on November 17, 2010 in New York City. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images)

Singurul actor despre care se zicea ca va lua “sigur” parte la acest proiect era Robert Downey Jr., care si semnase deja un contract cu producatorii, insa acesta s-a razgandit luna trecuta si in locul lui va juca George Clooney.

"Gravity" este povestea unui astronaut, care incearca sa se intoarca pe Pamant dupa ce statia spatiala pe care o ocupa explodeaza in urma coliziunii cu un satelit.


Pelicula SF tridimensionala "Gravity", regizata de mexicanul Alfonso Cuaron, va avea efecte vizuale mai spectaculoase decat cele folosite de James Cameron in "Avatar".

Proiectul inovativ si impresionant din punct de vedere vizual, asa cum a fost calificat de realizatori, va urma calea "Avatar" si va incerca sa depaseasca succesul peliculei lui James Cameron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.