Pelicula SF tridimensionala "Gravity", regizata de mexicanul Alfonso Cuaron, in care rolul principal va fi interpretat de Robert Downey Jr., va avea efecte vizuale mai spectaculoase decat cele folosite de James Cameron in "Avatar".

Proiectul inovativ si impresionant din punct de vedere vizual, asa cum a fost calificat de realizatori, va urma calea "Avatar" si va incerca sa depaseasca succesul peliculei lui James Cameron, transmite NewsIn, citand presa spaniola.

Framestore, compania care va realiza efectele speciale pentru "Gravity", a anuntat ca pelicula va fi realizata utilizand tehnologia folosita pentru "Avatar". Compania Framestore a mai realizat efecte speciale pentru peliculele "Children of Men" si "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban", ambele regizate de Alfonso Cuaron, si a castigat un Oscar pentru efecte speciale in pelicula "The Golden Compass".

"Gravity" este povestea unui astronaut, interpretat de Downey Jr., care incearca sa se intoarca pe Pamant dupa ce statia spatiala pe care o ocupa explodeaza in urma coliziunii cu un satelit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.