Regina muzicii soul a fost externata din spital, unde, saptamana trecuta, a fost supusa unei interventii chirurgicale.

"Sunt acasa de aproape trei zile. Familia si prietenii m-au adus acasa si au grija de mine. Am si o infirmiera care vine si ma viziteaza o data pe zi", a declarat cantareata, potrivit contactmusic.com.

Aretha Franklin, in varsta de 68 de ani, a fost diagnosticata cu cancer pancreatic. O purtatoare de cuvant a acesteia a declarat ca artista are “o dispozitie foarte buna" si face planuri pentru a petrece Craciunul cu familia ei.

Cancerul de pancreas, de care a suferit si marele actor Patrick Swayze, este o boala foarte agresiva, numai unul din 10 bolnavi supravietuind la cinci ani de la diagnosticare. In plus, boala se extinde si la alte organe, ceea ce o face inoperabila in numeroase cazuri.

PHILADELPHIA, PA - JULY 27: Aretha Franklin performs with the Philadelphia Orchestra at the Mann Center for Performing Arts on July 27, 2010 in Philadelphia, Pennsylvania. (Photo Jeff Fusco/Getty Images)
  • Aretha Franklin, supranumita "Regina muzicii soul", a castigat 20 de premii Grammy, dintre care opt au fost consecutive, intre anii 1968 si 1975, perioada in care trofeul pentru cea mai buna solista R&B a fost numit in gluma de ziaristi "Premiul Aretha".

In 1987, Aretha Franklin a devenit prima cantareata inclusa in Rock and Roll Hall of Fame, iar in 2009, ea a cantat live la ceremonia de investire in functia de presedinte a SUA a lui Barack Obama.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.