Regina muzicii soul, in varsta de 68 de ani, are cancer pancreatic, potrivit unor surse apropiate.
Potrivit myfoxdetroit.com, Aretha Franklin se simte bine, insa familia este ingrijorata.

Aretha Franklin, care saptamana trecuta a suportat o interventie chirurgicala din cauza unei probleme medicale a carei natura nu a fost dezvaluita, a anuntat ca si-a anulat toate concertele programate pana in mai 2011.

PHILADELPHIA, PA - JULY 27: Aretha Franklin performs with the Philadelphia Orchestra at the Mann Center for Performing Arts on July 27, 2010 in Philadelphia, Pennsylvania. (Photo Jeff Fusco/Getty Images)

Potrivit accesshollywood.com, reverendul Jesse Jackson, un bun prieten al artistei americane, a declarat, miercuri, ca aceasta "se recupereaza foarte bine si are moralul ridicat”.

Jesse Jackson a precizat ca a vizitat-o de 4-5 ori in ultimele zile pe Aretha Franklin, la clinica unde aceasta este internata.

"Moralul ei este ridicat, iar credinta ei este puternica. Este constienta, vorbeste si face in fiecare zi o plimbare pe holurile spitalului", a declarat Jesse Jackson.

NEW YORK - JUNE 14: Singer Aretha Franklin is inducted into the Apollo Legends Hall of Fame at the 2010 Apollo Theater Spring Benefit Concert & Awards Ceremony at The Apollo Theater on June 14, 2010 in New York City. (Photo by Jemal Countess/Getty Images)

In august, cantareata si-a anulat doua concerte pe care urma sa le sustina la New York, dupa ce a cazut in resedinta ei, fracturandu-si doua coaste.

  • Aretha Franklin, supranumita "Regina muzicii soul", a castigat 20 de premii Grammy, dintre care opt au fost consecutive, intre anii 1968 si 1975, perioada in care trofeul pentru cea mai buna solista R&B a fost numit in gluma de ziaristi "Premiul Aretha".

In 1987, Aretha Franklin a devenit prima cantareata inclusa in Rock and Roll Hall of Fame, iar in 2009, ea a cantat live la ceremonia de investire in functia de presedinte a SUA a lui Barack Obama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.