Kate Moss l-a felicitat intr-o maniera originala pe pictorul britanic Lucian Freud pentru implinirea varstei de 88 de ani, interpretand trei cantece in onoarea acestuia, la petrecerea organizata, miercuri, la Londra, pentru a celebra ziua de nastere a artistului.

Kate Moss, in varsta de 36 de ani, a fost acompaniata la pian de muzicianul Jools Hollan, informeaza MEDIAFAX.

"Kate a cantat o versiune sexy a traditionalului cantec «Happy Birthday», o versiune erotica a piesei «Moondance» si piesa ei preferata, «Summertime»", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Mirror.

Lucian Freud, nascut pe 8 decembrie 1922, este un pictor si grafician britanic originar din Germania, nepot al celebrului psihanalist Sigmund Freud. Lucian Freud a initiat si sustinut renasterea picturii figurative, care, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, a devenit principala directie din arta contemporana, promovata de Scoala Londoneza. Impreuna cu Francis Bacon si Frank Auerbach, Lucian Freud a sustinut revenirea personajelor in compozitie si a revolutionat portretul contemporan, sustragandu-se oricaror prejudecati si falsului puritanism.


Kate Moss este un top model britanic de succes, care a aparut pe copertele a peste 300 de reviste de moda din intreaga lume. Ea este cunoscuta pentru inaltimea sub standardele impuse in lumea modei, pentru aparitiile in numeroase campanii publicitare, pentru relatiile personale zbuciumate si pentru stilul de viata petrecaret. Kate Moss ocupa locul al treilea in topul celor mai bogate top modele din lume alcatuit de revista Forbes in 2010, ea inregistrand anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.