Pe 10 decembrie are loc lansarea DVD-ului de moda si stil Codul bunelor tinute, realizat de Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc.
Acest DVD deschide seria proiectelor care se vor desfasura sub egida Stylepedia. Aceasta este platforma prin care Andreea si Roxana doresc sa lanseze o campanie a bunului gust, care se adreseaza tuturor femeilor, indiferent de varsta sau situatie materiala.

Motto-ul acestui DVD este “Stilul nu are legatura cu posibilitatile financiare”. Orice femeie poate avea stil, atata vreme cat respecta reguli simple, perfect ilustrate si teoretizate in acest DVD.

Prin acest proiect, realizatoarele isi propun sa contribuie la infrumusetarea acestei lumi si sa aduca frumosul in casele tuturor femeilor din Romania.

“Sa fii modern si stilat nu mai este dezideratul claselor superiore, devenind in ziua de azi o necesitate la fel de importanta precum bunul gust sau bunul simt. In fiecare zi suntem etichetate de oamenii cu care intram in contact; de ce sa nu transformam acest lucru intr-un avantaj personal?!”, declara Roxana Voloseniuc.

DVD-ul “Codul bunelor tinute“ cuprinde trei capitole importante:

  • Detoxifierea garderobei - care sunt lucrurile pe care trebuie sa le pastrezi si care sunt cele la care trebuie sa renunti definitiv;
  • Cele 10 elemente esentiale pe care orice garderoba trebuie sa le contina, dar si caracteristicile pe care trebuie sa le urmaresti pentru ca aceste obiecte vestimentare sa treaca proba timpului si sa fie la fel de moderne si peste cativa ani;
  • Dress-code-urile cele mai frecvente si caracteristicile lor.

Toate aceste capitole sunt insotite de 140 de tinute exemplificate vizual, dar si de informatii teoretice. Acesta este punctul forte al DVD-ului si lucrul care il detaseaza de toate produsele de moda de pe piata.


“Sigur ca este important sa stii teorie, dar si mai important este sa vezi cum aceasta teorie devine realitate! Stylepedia este un proiect de suflet, in care punem in aplicare atat cunostintele de moda, dar si experienta noastra de femei cu viata personala, responsabilitati si cariera. In plus, demersul nostru a pornit din dorinta aprinsa de a fi in pas cu timpurile pe care le traim, fie ca este vorba de moda sau lifestyle. Ne place sa traim frumos, inconjurate de lucruri si de oameni frumosi! ”
, spune Andreea Raicu.

Citeste si:
Andreea Raicu a lansat Stylepedia
Andreea Raicu a lansat...

DVD-ul „Codul bunelor tinute” va fi disponibil in majoritatea retelelor de presa, dar si online, pe site-ul dedicat www.andreeasiroxana.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.