Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc au lansat, aseara, DVD-ul Stylepedia- Codul bunelor tinute.

Evenimentul a avut loc la The Ark intr-un decor inspirat de spiritul cosmopolit al Capitalei si s-a bucurat de prezenta celor mai cunoscute vedete din show-bizz-ul romanesc.

Tudor Chirila a tinut neaparat sa fie alaturi de Andreea, iar sustinerea sa a fost apreciata de vedeta Prima TV care i-a multumit in seara evenimentului.

Catalin Botezatu a plecat de la filmari, special pentru a le felicita pe Andreea si Roxana pentru demersul lor.

Alaturi de Andreea, in seara lansarii s-a aflat si mama sa, care a sustinut-o pe tot parcursul acestui proiect.

  • Printre invitati s-au numarat Doina Levintza, Virgil Iantu, Monica Barladeanu, Ingrid Vlasov, Gabriela Vranceanu Firea, Camelia Sucu, Dana Sota, Elan Schwartzenberg, Malvina Cervenschi, Ovidiu Buta, Iulia Dobrin, Dorian Boguta, Ciprian Sipos si multi altii.

“Ma bucur ca la lansarea “Stylepedia” am avut alaturi oamenii dragi, pentru ca nu ne-am fi putut imagina sarbatorirea unei realizari profesionale altfel decat intre prieteni. De fiecare data cand am un astfel de proiect, ma bucur ca-l pot imparti cu cei dragi. Am avut mari emotii, nu stiam cum va fi primit produsul pe piata, dar toata lumea a fost incantata”, a marturisit Andreea.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.