Celebra cantareata apare alaturi de cei doi bebelusi, Eddy si Nelson, intr-un pictorial realizat pentru coperta revistei Hello! Canada.
"Sunt atat de draguti, este incredibil … sa-i avem acum acasa este tot ceea ce ne puteam dori", a spus vedeta, potrivit huffingtonpost.com.


Celine Dion marturiseste ca nu are parte de prea mult somn, avand in vedere ca acum bebelusii mananca din doua in doua ore, insa nu se plange.

"Ii hranesc o data la doua ore. Totul merge bine. Nu prea am timp sa dorm, si da, in mod sigur sunt obosita, dar asta e ceea ce-mi doresc", a adaugat cantareata.


Celine Dion si sotul ei, Rene Angelil, au hotarat ca gemenii lor, nascuti pe 23 octombrie, sa se numeasca Eddy, ca un omagiu adus lui Eddy Marnay, muzicianul care a produs primele cinci albume din cariera cantaretei, si Nelson, dupa Nelson Mandela, care i-a impresionat pe cei doi prin caracterul sau.

Celine Dion si Rene mai au impreuna un fiu in varsta de noua ani, Rene Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.