Cantareata canadiana Celine Dion, in varsta de 42 de ani, a nascut, sambata, baieti gemeni. Dion a nascut sambata, prin operatie cezariana, intr-un spital din Florida.

"Celine, Rene si fiul lor Rene-Charles sunt incantati", a declarat un purtator de cuvant al artistei.

Conform sursei citate, gemenii sunt sanatosi, desi au fost nascuti prematur, dar vor fi tinuti cateva zile in incubator, transmite MEDIAFAX.

Celine Dion a fost internata, in urma cu o saptamana, intr-un spital din West Palm Beach din statul american Florida, medicii dorind sa impiedice nasterea prematura a copiilor.

In luna mai, Celine Dion a anuntat pe site-ul ei ca nasterea este prevazuta pentru luna noiembrie.

Aceasta sarcina este rezultatul celei de-a sasea tentative de fertilizare in vitro la care a apelat Celine Dion, care a suferit un avort sportan in toamna anului trecut.

Celine Dion si sotul sau, Rene Angelil, au impreuna un fiu in varsta de noua ani, Rene Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro. Rene Angelil mai are trei copii din doua casatorii anterioare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.