Christina Aguilera nu a comentat niciodata zvonurile conform carora si-a marit sanii, insa semnul de la axila a dat-o de gol.
Aflata in Japonia, unde isi promoveaza cel mai nou film, "Burlesque", Christina Aguilera a fost surprinsa in timp ce isi saluta fanii, iar chiar sub brat se observa o cicatrice de cativa centimetri.

Potrivit The Sun, expertii au declarat ca cicatricea ar putea fi dovada unei interventii chirurgicale de marire a sanilor, in care implanturile sunt plasate prin intermediul unei incizii facute la sub brat.


Singer and actress Christina Aguilera attends the Japan premiere for the film Burlesque in Tokyo, Japan, on December 7, 2010. UPI/Keizzo Mori Photo via Newscom

Specialistii spun ca aceasta metoda lasa o cicatrice de cativa centimetri si este preferata de pacientii care nu vor sa ramana cu semne in zona sanilor, scrie DailyMail.


Artista este cea de-a 2423-a persoana care a primit propria stea pe faimosul bulevard.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.