Cantareata a primit o stea pe pe bulevardul celebritatilor din Los Angeles - Hollywood Walk of Fame.

Desi anul acesta a fost unul foarte dificil pentru ea, avand in veder ca se afla in plin divort cu Jordan Bratman, pe plan profesional Christina Aguilera are motive de bucurie.

Artista este cea de-a 2423-a persoana care a primit propria stea pe faimosul bulevard. Christina Aguilera a primit aceasta distinctie artistica in cadrul unei ceremonii care a avut loc, ieri, la Los Angeles si la care au participat aproximativ 1.000 de fani, relateaza news.yahoo.com.



“Este minunat sa va vad pe toti aici. Este un pas important in cariera mea si va multumesc tututror
”, a declarat cantareata, in varsta de 29 de ani.

Aceasta distinctie vine cu noua zile inainte de premiera primului ei film, "Burlesque", in care joaca alaturi Cher.

Burlesque Premiere held at The Grauman's Chinese Theatre in Hollywood, California on November 15th, 2010. Christina Aguilera, Cher Fame Pictures, Inc - Santa Monica, CA, USA - +1

Christina Aguilera a intrat in lumea divertismentului in urma cu 20 de ani ca membra a clubului “The New Mickey Mouse Club", iar in 1999 a castigat primul premiu Grammy, pentru cel mai bun artist debutant. De atunci a mai castigat alte trei Grammy, in 2001 pentru cea mai buna colaborare pop ( Lady Marmalade - piesa inregistrata impreuna cu Lil' Kim, Mya and Pink) apoi in 2003 si 2006, pentru cea mai buna performanta vocala pop (Beautiful / Ain't No Other Man )

De asemenea, cantareata a castigat si un premiu Grammy Latino in 2001 pentru cel mai bun album pop, “Mi Reflejo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.