Cantaretul britanic Robbie Williams si-a aratat posteriorul, in direct, in timpul unei emisiuni televizate din Danemarca, informeaza thesun.co.uk.

O emisiune de televiziune din Danemarca a inregistrat o audienta record, in seara de vineri, cand i-a avut ca invitati pe cei cinci membri ai grupului britanic Take That, scrie MEDIAFAX.

In cadrul acelei emisiuni, Robbie Williams, revenit in componenta trupei britanice dupa o pauza de 15 ani, si-a aratat posteriorul, in direct, in fata spectatorilor din platou. Artistul a precizat ca a facut acel gest pentru a castiga un pariu de 20 de lire sterline pe care il facuse cu gadza emisiunii.

Trupa britanica Take That se afla in Danemarca pentru a-si promova cel mai recent material discografic, intitulat "Progress", lansat in luna noiembrie.


Membrii Take That s-au reunit in 2006, fara Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destramarea trupei.

Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen si Howard Donald au avut un enorm succes dupa reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scena, "Beautiful World", s-a vandut in peste trei milioane de exemplare.

Urmatorul album, "The Circus", a fost vandut in peste 500.000 de copii in primele doua saptamani de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare data in doar cateva minute.

In luna iulie, Williams a facut public faptul ca se va reuni cu formatia Take That, pe care a parasit-o in 1995 pentru a se lansa intr-o cariera solo.

Take That va porni intr-un turneu in 2011, care include concerte in Marea Britanie, Irlanda, Italia, Danemarca, Olanda si Germania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.