Fostii componenti ai trupei Take That, Robbie Williams si Gary Barlow au cantat impreuna, duminica, pentru prima oara in ultimii 15 ani.

Cei doi au urcat pe aceeasi scena cu ocazia evenimentului “Help For Heroes”, organizat in beneficiul soldatilor britanici raniti pe front.

Concertul a fost deschis de Robbie care a interpretat hiturile "Let Me Entertain You" si "Come Undone” dupa care l-a invitat pe scena fostul sau coleg din grupul Take That, Gary Barlow.

"Acesta este unul dintre cele mai frumoase momente din cariera. Au trecut 15 ani, sotia mea spune ca e iubitul meu, eu spun ca e capitanul meu, iar voi ii spuneti Gary Barlow", a spus Robbie Williams.

Cei doi au interpretat piesa "Shame", inspirata din relatia lor de prietenie.

In cadrul evenimentului “Help for Heroes”, la care au asistat peste 60.000 de spectatori, printre care si printul William, au mai urcat pe scena si Enrique Iglesias, Tom Jones si James Blunt.

Robbie Williams si Take That s-au reunit

Robbie Williams si grupul Take That, de care cantaretul britanic s-a despartit in urma cu 15 ani, si-au anuntat oficial reunirea.

Noul album al trupei Take That ar trebui sa apara pe piata in noiembrie, la o luna dupa lansarea single-ului "Shame".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.