Actrita americana Angelina Jolie uraste Ziua Recunostintei, considerand ca aceasta sarbatoare traditionala americana nu reprezinta altceva decat "celebrarea unor crime"

Americanii au celebrat joi Ziua Recunostintei, insa una dintre cele mai celebre familii din Statele Unite, cea a cuplului de actori Angelina Jolie - Brad Pitt, a hotarat sa "boicoteze" aceasta sarbatoare.

Un prieten al actritei americane a declarat pentru PopEater.com ca Angelina Jolie este "complet scarbita" de aceasta sarbatoare americana, veche de cateva sute de ani.

"Angelina Jolie uraste aceasta sarbatoare si nu doreste sa participe la rescrierea istoriei, asa cum o fac cei mai multi dintre americani. Nu e stilul ei sa sarbatoreasca ceea ce colonistii albi le-au facut amerindienilor, nici dominatia unei culturi asupra alteia. Cu siguranta nu doreste sa-i invete pe copiii din familia ei multirasiala cum sa sarbatoreasca istoria unor crime", a declarat un apropiat al actritei americane.

Angelina Jolie se afla in aceasta perioada in Europa, unde isi face debutul de regizoare, filmand un lungmetraj despre o femeie bosniaca si un barbat sarb care se indragostesc in timpul razboiului din Bosnia. Actrita americana, sensibila fata de evenimentele ce cauzeaza de drame si suferinta in lume, filmeaza acest proiect in limbile engleza, sarba si bosniaca.

"Angelina a devenit atat de scarbita de Thanksgiving, incat s-a asigurat ca familia ei sa nu se afle, joi, in America, in acest an", a declarat un alt prieten al actritei.

Desi partenerul ei de viata, Brad Pitt, a declarat intr-un interviu recent: "Vom gati un curcan pe undeva", actorul american are sanse mici sa isi realizeze acest plan. "Daca Brad vrea sa manance curcan, atunci va trebui sa il gateasca singur. Pentru Angelina, ziua de joi va fi o zi ca oricare alta", a declarat o sursa din anturajul cuplului.

Citeste si:
Cutremur puternic în Bosnia. O femeie a decedat, iar altele sunt...
Cutremur puternic în Bosnia....

Thanksgiving Day (Ziua Recunostintei) este o sarbatoare anuala, celebrata in cea mai mare parte a Americii de Nord (Statele Unite si Canada). Aceasta sarbatoare a fost preluata de la primii colonisti sositi in Lumea Noua, care au sarbatorit in 1621, in colonia Plymouth din Massachusetts, recolta miraculoasa obtinuta in conditii climatice dure. Indienii Wampanoag i-au ajutat pe acesti colnisti sa cultive pamantul si sa pescuiasca, salvandu-i de la infometare.

Citeste si : [Este oficial: Angelina Jolie va juca rolul Cleopatrei]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.