Bosnia și Herțegovina a fost zguduită vineri noaptea de un cutremur puternic cu magnitudinea de 5,7, potrivit Centrului european de seismologie (EMSC).

Cutremur puternic în Bosnia

Cutremurul a avut loc la o adâncime de doar doi kilometri, a anunțat EMSC. Potrivit primelor informații, o tânără în vârstă de 28 de ani a decedat. Victima se afla în locuința sa în momentul în acre a avut loc cutremurul.Mai multe stânci s-au prăbuşit peste casa acesteia.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

În urma seismului, mai multe persoane s-au ales cu răni, însă acestea nu le pun viața în pericol. Printre aceste victime se află şi persoane care erau în aceeași casă cu femeia care a murit.

Seismul a fost unul destul de puternic, fiind resimțit și în alte țări din apropiere: Serbia, Croaţia, Italia, Albania şi Muntenegru.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.