Premierul rus Vladimir Putin a declarat ca Leonardo DiCaprio este "un barbat adevarat", laudand eforturile depuse de celebrul actor american, care a fost nevoit sa depaseasca cateva obstacole pentru a participa la un summit international organizat la Sankt Petersburg pentru salvarea tigrilor.

Avionul Boeing care il aducea pe Leonardo DiCaprio de la New York la Moscova a trebuit sa efectueze o aterizare de urgenta, pe aeroportul din New York , la putin timp dupa decolare, dupa ce unul dintre motoare a luat foc.

Actorul american s-a imbarcat imediat la bordul unui alt avion, insa aceasta aeronava a trebuit la randul ei sa faca o escala pentru a se realimenta, la Helsinki, deoarece consumase aproape tot carburantul din rezervoare, din cauza vantului deosebit de puternic din timpul zborului deasupra Oceanului Atlantic, scrie MEDIAFAX.

"As vrea sa va multumesc ca ati tinut sa participati, in ciuda tuturor acestor obstacole"
, a declarat Putin, cu ocazia galei de inchidere a summitului de la Sankt Petersburg. "La noi se spune: «esti un barbat adevarat»", a adaugat premierul rus, felicitandu-l pe actorul american pentru tenacitatea sa.

"O persoana cu nervii mai putin tari ar fi putut sa isi spuna ca nu merita sa depuna atatea eforturi pentru a veni aici. Insa domnul DiCaprio nu este o astfel de persoana", a mai spus Vladimir Putin, salutand curajul actorului american si multumindu-i, totodata, pentru generoasa donatie pe care acesta a facut-o la Sankt-Petersburg.

  • Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari organizatiei World Wide Fund for Nature (WWF), care coordoneaza programul mondial de salvare a tigrilor, a caror protectie face obiectul unor discutii in cadrul summitului din Rusia, la care au participat 13 state, sub patronajului premierului rus Vladimir Putin.

DiCaprio, membru WWF, a efectuat recent doua vizite in Nepal si in Bhutan, impreuna cu cativa experti din partea organizatiei.

La inceputul anului, actorul american a participat la o alta campanie organizata de WWF, cu scopul de a strange 20 de milioane de dolari pentru salvarea tigrilor din salbaticie.

Citeste si:
Leonardo Dicaprio, alături de refugiații din Ucraina: „Au pierdut...
Leonardo Dicaprio, alături de...

Summitul de la Sankt Petersburg a lansat primul program mondial conceput cu scopul de a asigura, pana in 2012, o dublare a numarului de exemplare de tigru care traiesc in salbaticie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.