Actorul Michael Brea, cunoscut pentru rolurile sale din serialul american "Betty cea urata" si din "Step-Up 3D", si-a ucis mama cu o sabie de samurai .
Yannick Brea, o femeie de culoare in varsta de 55 de ani, a fost asasinata in apartamentul ei din Brooklyn, New York, marti dimineata. Potrivit politiei din New York, cadavrul prezenta numeroase taieturi si plagi prin injunghiere, relateaza MEDIAFAX.

Un barbat a fost arestat si transportat la Kings County Hospital, insa politia newyorkeza a refuzat sa dezvaluie numele presupusului suspect. Potrivit postului de televiziune WPIX-11 din New York, suspectul este Michael Brea, in varsta de 31 de ani, fiul victimei.

Acesta a folosit o sabie de samurai pentru a comite crima, scrie people.com. Politia americana a confirmat pentru EW.com faptul ca arma crimei a fost o sabie.

Ancheta este in derulare, iar pana la ora difuzarii acestor informatii, reprezentantii postului ABC, care difuzeaza serialul "Betty cea urata", nu au dorit sa comenteze incidentul.

  • Serialul "Betty cea urata" spune povestea unei tinere urate care viseaza la o dragoste frumoasa cu seful ei. Serialul american este inspirat din telenovela columbiana "Yo Soy Betty La Fea".

Telenovela-fenomen a fost difuzata in peste 92 de tari si a avut mare succes din China pana in Israel, din India pana in Africa de Sud. In unele tari, presedinti si primari s-au folosit de pauzele publicitare pentru ca mesajele lor sa ajunga la populatie.

Mai mult, datorita isteriei create de "Yo Soy Betty La Fea" in toata lumea, au aparut alte versiuni ale acestei telenovele in tari precum Germania, Olanda, Mexic si Rusia.

Iar versiunea americana, "Ugly Betty", produsa de Salma Hayek, a castigat in 2007 doua Globuri de Aur, impunandu-se la categoriile "cea mai buna actrita intr-o telenovela" si "cea mai buna telenovela".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.