Livia Taloi, alias Ema din serialul Trasnitii dezvaluie secretul siluetei sale.

“Desi de-a lungul timpului am incercat de nenumarate ori sa tin regim, nu am reusit. Obisnuiam sa renunt dupa cel mult doua saptamani”, povesteste actrita.

“Ajunsa la frumoasa varsta de 30 de ani, cu niste masuri care depaseau cu mult 90-60-90 si care insumau 63 de kg, am decis: pana aici!”

“Nu am consultat niciun nutritionist, nu am vrut o dieta drastica. Am renuntat doar la excesele in alimentatia mea - paine, prajeli, sucuri – si am mancat disociat”, spune actrita.

“Concluzia e ca daca nu te pricepi sa combini mancarea astfel incat sa nu te ingrasi, mai bine nu o faci. Prima saptamana e mai grea, dar apoi te obisnuiesti si nu mai ai vise cu fripturi si fasole cu ciolan sau placinte, lucruri pe care acum mi le permit ocazional. Important este sa ai 3 mese pe zi pana la ora 19 si sa nu te ridici de la masa niciodata cu burta plina. Dar toate astea nu cred ca ar fi avut efect fara sport: aerobic, tae-bo, inot. Si uite asa, spre uimirea mea, am dat jos 10 kg in doua luni si jumatate. De aici inainte, sper sa ma mentin”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.