Potrivit unor noi informatii, se pare ca Serban Georgescu, fostul sot al Madalinei Manole, avea sperma stocata la o clinica pe care artista a vizitat-o frecvent in perioada in care facea tratament pentru a ramane insarcinata.

Familia crede ca nu este exclusa varianta potrivit careia Madalina ar fi folosit, pentru inseminarea artificiala, sperma de la fostul sau sot.

Potrivit Cancan, Ion Manole, tatal artistei, si-a amintit ca, pe vremea cand erau casatoriti, in incercarea lor de a deveni parinti, Madalina si Serban Georgescu au fost in mai multe randuri la diferite clinici particulare, printre care si Sabyc, implicata la un moment dat in fertilizari in vitro ilegale. Atunci, demersurile au esuat, iar parintii Madalinei spun ca este posibil ca Serban Georgescu sa fi stocat sperma in mai multe banci de acest gen, cu gandul ca artista s-ar putea folosi de ea in orice moment.

"Ei se pot adresa justitiei. Pot formula o cerere care se numeste tagada de paternitate, urmand ca, in baza probelor administrate, instanta sa constate daca Petru Mircea este tatal natural al copilului sau nu. Principala proba in acest caz este testul ADN. Pana acum insa, nu am fost angajat oficial sa deschid un astfel de proces",
a declarat, pentru Cancan, Bogdan Barbuceanu, avocatul familiei Manole.

Si celebra vizionara Carmen Harra sustine ca Petru jr ar putea fi fiul biologic al regretatului compozitor Serban Georgescu, primul sot al Madalinei Manole.

„Cu cateva luni inainte de a ramane gravida (intr-o convorbire purtata la telefonul vedetei Pro TV Catalin Maruta – n.r.), i-am spus Madalinei ca va avea un copil care va fi reincarnarea lui Serban Georgescu. Cred ca i-am implantat ideea aceasta, nu neaparat in sens negativ, cred ca asta s-a intamplat in mintea ei. E foarte posibil ca Petru jr sa fie fiul biologic al lui Serban Georgescu, iar Petru Mircea sa stie despre asta. In acest fel poate fi explicata preferinta Madalinei pentru barbatii cu trasaturi fizice cat mai apropiate de cele ale lui Serban Georgescu si faptul ca Petru jr se afla acum la Botosani ( la parintii lui Petru – n.r.) si nu alaturi de Petru Mircea”, a declarat dr Carmen Harra, potrivit ziarulring.com.

Citeste si:
Maria Dragomiroiu, declarații cutremurătoare la 12 ani de la...
Maria Dragomiroiu, declarații...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.