Americanii au intrat in febra pregatirilor pentru petrecerea de Halloween.

Astfel, cea mai cautata costumatie de Halloween in SUA este rochia din carne cruda purtata de Lady Gaga, scrie DailyMail.

Lady Gaga appears backstage wearing a meat dress after accepting the award for video of the year for Bad Romance at the MTV Video Music Awards in Los Angeles on September 12, 2010 in Los Angeles. UPI/Jim Ruymen Photo via Newscom

Excentrica cantareata a purtat prima data rochia din carne cruda in timpul unei sedinte foto pentru coperta revistei Japan's Hommes Vogue si la putin timp s-a afisat in aceasta tinuta si la gala MTV Video Music Awards.

Rochia a fost confectionata din sase bucati de carne, cusute intre ele, si a avut ca accesorii o palarie si o geanta din carne.

Costul reproducerii acestei tinute poate ajunge pana la 2.000 de dolari si nu poate fi purtata mai mult de trei ore fara sa se dezintegreze si sa capete un miros neplacut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.