Excentrica artista a pozat imbracata in carne cruda pentru coperta revistei Japan's Hommes Vogue.

Acest lucru nu a trecut neobservat de activistii pentru drepturile animalelor (PETA) care s-au declarat furiosi pentru ca Lady Gaga a pozat imbracata doar in niste bucati de carne rosie cruda pe post de bikini.

“Slujba lui Lady Gaga este de a face lucruri bizare, iar acesta este cu siguranta un lucru bizar, pentru ca ar trebui sa eviti sa pui carne pe sau in corpul tau. Indiferent de cat de frumos este prezentata, carnea unui animal torturat este carnea unui animal torturat. Carnea reprezinta violenta sangeroasa si suferinta, deci daca asta au vrut sa arate, au obtinut", a declarat presedintele PETA, Ingrid Newkirk, potrivit contactmusic.com.

Anul trecut, sefii PETA a rugat-o pe Lady Gaga sa pozeze nud pentrru campania lor Rather Go Naked than Wear Fur ("Mai degraba goala decat sa port blana"), dupa ce aceasta spusese ca nu va mai purta niciodata piei de animale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.