Un barbat, care sustine ca este fostul dealer de droguri al Angelinei Jolie, sustine ca actrita era drogata intr-un interviu TV din anul 2000.
Potrivit lui Franklin Meyer, actrita, care la vremea respectiva avea 25 de ani, l-a vizitat inainte si dupa emisiunea cu Charlie Rose pentru a cumpara cocaina.

"A cumparat cocaina, s-a dus la emisiune si apoi s-a intors”, a declarat acesta, potrivit DailyMail.

Barbatul sustine ca Angelina devenise un client fidel si cumpara droguri chiar si de trei ori pe saptamana.

"In general cheltuia cam 100 de dolari de fiecare data, asta insemna cam o jumatate de gram de cocaina si a zecea parte dintr-un gram de heroina. Priza chiar in fata mea, pentru ea nu conta cine mai era de fata", a declarat dealer-ul.

In interviul acordat lui Charlie Rose, Jolie vorbeste despre cat de greu i-a fost sa se delimiteze de personajele dependente de droguri pe care le-a jucat in "Gia" si "Girl Interupted". “Mi-au devenit prietene si erau o parte din mine", a declarat Angelina.

De asemenea, actrita a vorbit si despre dependenta de droguri cu care s-a confruntat in trecut. In 1998, ea declara ca a incercat toate drogurile posibile.

“Am luat toate drogurile posibile: cocaina, heroina, ecstasy, LSD. Marijuana a avut cel mai neplacut efect asupra mea. Radeam fara motiv si ma simteam prostuta si urasc sa ma simt asa”.

"Imi amintesc cand am mers la Disneyland dupa ce am luat LSD. L-am vazut pe Mickey Mouse ca un barbat de varsta a doua, scund, in costum si care isi uraste viata. Drogurile acestea sunt foarte periculoase daca le iei intr-o stare de spirit negativa. Am renuntat la ele acum mult timp”, a adaugat actrita.


In prezent, Angelina Jolie se afla impreuna cu familia sa in Ungaria, unde regizeaza un film despre o poveste de dragoste din timpul razboiului din Bosnia (1992-1995), soldat cu peste 100.000 de victime.
Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.