Organizatia Miss Universe Romania se pregateste de drum. Cea de-a doua editie a Caravanei Miss Universe poti fi chiar tu! va incepe in data de 23 octombrie, la Galati.

Miss Universe este cel mai important concurs de frumusete al lumii, iar Romania va participa la celebra competitie, pentru a 11-a oara, in anul 2011.

Organizatorii selectiei nationale au dezvoltat proiectul "Caravana – Miss Universe poti fi chiar tu", prin dublarea numarului de orase in care se vor derula preselectii zonale, pentru alegerea celor 200 de semifinaliste ale concursului Miss Universe Romania 2011.

“Vom ajunge in 11 mari orase ale Romaniei, pentru a cauta cea mai potrivita reprezentanta a Romaniei la Miss Universe 2011. Desi concurentele noastre nu au reusit sa se califice in Top 15 in cadrul acestui prestigios concurs, inca nu mi-am pierdut speranta si cred ca exista in Romania, acea fata care sa intruneasca toate cerintele acestei competitii, astfel incat sa urce pe podium. Pentru editia 2010, s-au inscris 2100 de concurente, iar pentru Miss Universe Romania ma astept la 5000 de candidate"
, a declarat Mike Costache, Presedintele Organizatiei Miss Universe Romania.

  • Caravana va avea prima oprire in Galati, la Club Divino, pe 23, 24 octombrie 2010 si isi va continua itinerariul in Suceava (30, 31 octombrie 2010), Sibiu (6, 7 noiembrie 2010), Cluj – Napoca (13, 14 noiembrie 2010), Oradea (20, 21 noiembrie 2010), Constanta (26, 27 februarie 2011), Iasi (5, 6 martie 2011), Brasov (12, 13 martie 2011), Timisoara (19, 20 martie 2011), Ramnicu Valcea (26, 27 martie 2011).

In urma desfasurarii preselectiilor zonale, vor fi alese 200 de semifinaliste, care ulterior vor fi chemate la Bucuresti, pentru o noua evaluare.

Astfel vor fi admise in cantonament 40 de concurente, iar dupa o saptamana de pregatire intensa, vor ramane in finala nationala 30 de aspirante la titlul Miss Universe Romania 2011.

Profilul candidatei ideale la titlul Miss Universe Romania 2011, ar putea fi cel al unei femei perfecte. Am mai spus si nu contenesc sa afirm ca reprezentanta Romaniei la Miss Universe trebuie sa fie un exemplu pentru oricare fata cu varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani. Nu vorbim aici numai despre trasaturile fizice care trebuie sa fie speciale, dar o candidata la acest titlu trebuie sa aiba inteligenta necesara pentru a putea reprezenta Romania la un concurs international, o cultura generala solida, trebuie sa cunoasca minimum o limba de circulatie internationala, de preferat limba engleza, sa stie sa-si stapaneasca tracul pe scena, moralitatea ei trebuie sa fie de necontestat, trebuie sa fie naturala, fotogenica, telegenica, sa aiba ureche muzicala si simt ritmic, iar lista ar putea continua cu eleganta, charm, rafinament, educatie aleasa si multe altele. Ne-am asumat o sarcina dificila atunci cand am readus concursul Miss Universe in Romania, dar continuam sa credem ca pana la urma vom reusi sa gasim exact persoana care sa aduca o prima coroana Miss Universe acasa", Valentina Ionescu, Director Program Miss Universe Romania.

Citeste si:
[VIDEO] Romania, in cursa pentru Miss Universe
VIDEO  Romania, in cursa...

Asadar toate candidatele care intrunesc cerintele regulamentului Miss Universe Romania, sunt invitate sa se inscrie in competitie pe www.MissUniverseRomania.com si sa vina la preselectii.

  • Din juriul castingurilor zonale vor face parte: Mike Costache – Presedinte Miss Universe Romania, Valentina Ionescu –Director Program, Luminita Iordanescu – Director Artistic, Oana Paveluc – Miss Universe Romania 2010, Bianca Elena Constantin – Miss Universe Romania 2009.

Concurentele vor beneficia de servicii de machiaj si coafura si vor trebui sa treaca 3 probe de concurs: sedinta foto, catwalk si interviu.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.