Larisa Popa, reprezentanta Romaniei la cea de-a 60-a editie a concursului Miss Universe, este pe ultima suta de metri in cursa pentru mult ravnita coroana a frumusetii!

Miss Universe Romania 2011 a petrecut deja doua saptamani in cantonamentul celui mai important concurs international pentru femei, perioada in care a avut de trecut mai multe probe.

Prima dintre acestea a fost sedinta foto oficiala, realizata de renumitul fotograf, Fadil Berisha, care a fost un succes, bucurandu-se de aprecierea publicului exprimata pe toate forumurile de specialitate.


©Miss Universe Organization

Cea de-a doua proba importanta a fost cea a interviului on-line, in cadrul caruia Larisa a trebuit sa raspunda urmatoarelor intrebari: "Crezi in existenta extraterestrilor?", "Ce calitati au in plus femeile fata de brabati?" si "Daca te-ai putea transforma intr-un animal ce ai dori sa fii si de ce?"

De asemenea, pe parcursul celor doua saptamani de cantonament, Larisa Popa a participat la numeroase evenimente organizate de catre reprezentantii Miss Universe si Comitetul de Organizare din Sao Paulo, Brazilia.

"Sunt in Sao Paulo de doua saptamani. Aproape ca nu am simtit trecerea timpului, pentru ca programul zilnic este foarte incarcat, dar pot spune deja ca traiesc experienta vietii mele. Ceasul suna in fiecare dimineata la ora 5.00, iar stingerea se da de cele mai multe ori in jurul orei 1.00 noaptea. Oboseala a inceput sa-si spuna cuvantul, iar atmosfera intre concurente este din ce in ce mai tensionata. Daca in prima saptamana fiecare dintre noi incerca sa-si faca prietene cat mai multe si sa respecte indicatiile primite de la directorii locali, acum, pe ultima suta de metri se simte incrancenarea luptei pentru coroana. Fiecare este canalizata pe ceea ce are de facut, fiecare se concentreaza sa dea cele mai bune raspunsuri in fata celor doua jurii de specialitate, fiecare lupta pe cont propriu. Perioada prieteniilor s-a cam terminat. Eu cred ca am un atu si anume acela ca am trecut si in 2010 prin situatii similare, la selectia nationala. Poate ca si varsta ma ajuta. In orice caz, este amuzant sa te detasezi cateva minute si sa le privesti pe celelalte 88 de contracandidate. Mizez in continuare pe naturalete, charm si spontaneitate. Iar pana acum am primit aprecieri atat din partea organizatorilor, cat si din partea fanilor Miss Universe. Urati-mi succes si nu uitati sa ma votati pe www.MissUniverse.com!" - a declarat Larisa Popa, in cantonamentul Miss Universe 2011 din Sao Paulo, Brazilia.

Citeste si:
Fostă finalistă Miss Universe găsită moartă în condiții neclare
Fostă finalistă Miss Universe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.