Debutul lui Ryan&Radu este tot mai rasunator iar primul lor single “Rush Love” este din ce in ce mai apreciat.
Saptamana trecuta acesta piesa ocupa locul 10 in topul celor mai difuzate piese la Kiss FM, unul dintre cele mai ascultate radiouri la nivel national, si locul 18 in top cele mai difuzate piese la radio, conform clasamentului intocmit de Nielsen.

Astfel Ryan&Radu au reusit incat de la primul single sa fie mai difuzati decat artisti cu o experienta indelungata in industria muzicala, ca: Deepcentral, Connect-r, Andra, Inna, Puya.

Sapatamana aceasta "Rush Love", piesa de debut a celor doi a ajuns in top 3 difuzari la Kiss Fm fiind in urcare! Ryan & Radu reprezinta cel mai nou proiect muzical lansat de Gala Records, „Rush Love” fiind compusa de Gabi Huiban si urcand rapind in preferintele publicului roman dar si in topurile din strainatate, in special in Turcia. „Rush Love” beneficiaza si de un videoclip, filmat in regia lui Iulian Moga, ce transpune in imagini versurile de dragoste ale acestei frumoase melodii. Clipul ruleaza pe posturile TV din Romania cat si in cateva tari din Europa de Est unde piesa „Rush Love” se bucura de succes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.