Din cauza problemelor cu inima pe care le are de cativa ani, designerul a marturisit in cadrul emisiunii "Acces Direct" ca si-a facut deja testamentul.
Bote a recunoscut ca nu prea are timp sa se ingrijeasca de propria persoana si ca, in urma cu cinci ani, a abandonat tratamentul medicamentos dupa cateva luni, potrivit Click.

"Ma intreba cineva de ce nu ma insor. Pentru ca sunt angrenat in atatea proiecte, incat nici macar de mine nu am timp sa ma ocup", a explicat el la "Acces Direct", adaugand ca s-a pregatit din timp pentru tot ce e mai rau.

"Mi-am facut testamentul intr-o perioada mai proasta. Acum doi ani, dupa momentul cu prapastia. E o chestiune normala moartea", a marturisit Catalin.

Designerul care momentan este implicat in lansarea unui nou brand in Italia, are inima monitorizata pentru a vedea daca functioneaza in parametrii normali. Acesta are o atitudinea fireasca fata de moarte, pe care o considera parte din viata. "Deocamdata nu ma gandesc la asta, cand se va intampla... cu asta basta", a mai spus el.


Citeste si: [Catalin Botezatu face declaratii socante]

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.