Catalin Botezatu vorbeste deschis despre viata sa personala, profesionala si chiar cea sexuala.
Intr-un interviu acordat publicatiei Cancan, celebrul designer a dezvaluit ca a avut parte de orgii sexuale, dar si ca a avut doua relatii in acelasi timp.

"In pat au fost mai mult de doua femei, pentru ca recunosc am facut orgii si probabil o sa mai fac daca mai am timp, dar nu am mai avut timp in ultima perioada. Nu am timp pentru ca muncesc foarte mult. Suna foarte fain si poti intreba pe toata lumea din anturajul meu ca propuneri sunt si asta nu e laudarosenie. Sunt si vor fi probabil, dar nu am timp. De multe ori sunt fete care se ofera asa, pe tava, direct si stau si ma gandesc mai bine ma duc sa dorm ca sunt obosit mort. Stiu ca pare aiurea si altii pentru asta inca o data vor comenta si se vor simti frustrati, asa cum sunt ei de altfel, dar asta este adevarul. Deci am facut dragoste si cu mai multe femei odata si am avut si doua relatii in paralel, pentru ca asta sunt eu", a declarat Botezatu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.