Parchetul Tribunalului Bucuresti a facut public luni rezultatul expertizei grafoscopice a biletului gasit de sotul artistei, Petru Mircea.

Specialistii au constatat ca scrisoarea este autentica si ca scrisul apartine Madalinei Manole, informeaza Adevarul.


La inceputul lunii septembrie, Pentru a dezvaluit in cadrul emisiunii Happy Hour un "testament sentimental" al artistei.

Acesta a declarat ca a ales sa dea publicitatii ultimele cuvinte ale sotiei sale pentru a pune capat acuzatiilor si jignirilor din partea familiei sotiei sale.

Conform unei informatii aflate in exclusivitate de reporterii de investigatii ”Ring”, familia artistei va cere prin avocatul ales, Bogdan Barbuceanu, refacerea expertizei medico-legale pentru ca procurorii au uitat sa le ceara legistilor raspunsul la o intrebare fundamentala: ”Cum a putut Madalina Manole sa bea cantitatea-record de 400 de ml de Furadan?”.

Potrivit MEDIAFAX, la sfarsitul saptamanii trecute, Parchetul Tribunalului Bucuresti a primit la dosarul privind decesul Madalinei Manole certificatul medico-legal de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", care atesta faptul ca artista s-a sinucis cu Furadan.

In cursul zilei de ieri, avocatul familiei Manole s-a deplasat la Parchetul Bucuresti pentru a verifica daca a ajuns raportul. Mare i-a fost mirarea cand procurorul Moldovan i-a spus ca nici vorba sa fi ajuns aceasta proba atat de importanta si de asteptata, despre care, de altfel, familia ar fi fost prima indreptatita sa afle, scrie ziarul Ring.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.