Actorul vrea sa-si ia sotia si cei doi copii intr-o calatorie in jurul lumii.

Michael Douglas, care de curand a fost diagnosticat cu cancer la gat, spune ca dupa ce va invinge bola vrea sa calatoareasca timp de un an de zile in jurul lumii.

“Odata ce termin cu tratamentul, eu si Catherine ne gandeam sa retragem copii de la scoala timp de un an si sa calatorim impreuna in jurul lumii … Inca ne gandim ce varsta trebuie sa ai ca sa scapi «nevatamat» daca iti iei copiii de langa prietenii lor pentru un an, fara ca ei sa te urasca pentru acest lucru", a declarat Michael Douglas, potrivit contactmusic.com

"De acum inainte, imi voi cheltui toata energia alaturi de persoanele care imi sunt apropiate. Atunci cand esti tanar, esti atat de absorbit de tine insuti, atat de obsedat de tine insuti. Insa pe masura ce imbatranesti, incepi dintr-o data sa apreciezi relatiile familiale, sa intelegi mai bine ciudateniile vietii, devii mai rabdator si ierti mai usor - si ai mai mult timp pentru copiii tai", a explicat Michael Douglas.

Michael Douglas are cancer in stadiu avansat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.