Cel de-al zecelea sezon al emisiunii concurs Dansez pentru tine e gata sa inceapa! Vedetele si perechile lor s-au aliniat la start si sunt pregatiti cu totii sa lupte pentru implinirea visurilor.

Paula Seling, Adela Popescu, Razvan Fodor, Nicola, Octavian Strunila, Doinita Oancea, Bogdan Vladau si Jorge iti dau intalnire pe ringul de dans, incepand din 15 octombrie, la Pro TV.

  • Adela Popescu si Alexandru

Adela Popescu, actrita din serialul “Iubire si onoare” de la Acasa, va dansa alaturi de Lica Alexandru (20 de ani, Timisoara) pentru ca fratii lui sa aiba un viitor bun, iar mama sa o viata linistita si sufletul impacat ca toti copiii ei sunt bine.

Mama lui Alex, Mariana, a avut o viata extrem de incercata. A fost data de mica la orfelinat, a intalnit doar barbati care au parasit-o sau au maltratat-o fizic si psihic. Visul mamei este ca si ceilalti doi frati ai lui Alex, Daniel, de 7 ani si Radu, de 18 ani, sa fie bine.

  • Paula Seling si Tudor

Paula Seling a intrat in competitia “Dansez pentru tine” ca sa fie alaturi de Tudor Moldoveanu (18 ani, Bucuresti) in visul lui de a-i multumi mamei sale pentru toate sacrificiile facute pentru el si a-i implini dorinta de o viata de a avea o locuinta doar a lor, un camin la care a visat mereu si pe care nu l-a avut niciodata.

Tudor a fost crescut doar de mama sa de la varsta de 4 ani. Dupa divortul parintilor, ramasi practic pe “drumuri”, mama lui Tudor nu s-a dat batuta si a hotarat sa inceapa o viata noua.

  • Nicola si Stefan

Nicola a raspuns pozitiv provocarii „Dansez pentru tine” pentru a-l sustine pe partenerul sau, Stefan Giurea (35 de ani, Braila) sa treaca peste drama pe care o traieste si sa-si ajute baiatul grav bolnav, diagnosticat cu distrofie musculara progresiva Duchenne.

Baiatul este condamnat la o viata intr-un carucior cu rotile.

Stefan doreste sa lupte prin dans pentru ca fiul sau sa aiba o viata cat mai usoara, sa aiba un scaun cu rotile performant si conditii adecvate situatiei lui.

  • Doinita Oancea si Claudiu

Doinita Oancea, actrita care joaca rolul Minodorei in serialul „Mostenirea” de la Pro Tv, ii este alaturi partenerului sau, Claudiu Petrisor Apostu (21 de ani, Brasov) care doreste sa-si ajute familia numeroasa pe care o are.
Citeste si:
Elwira și Mihai Petre, despre începuturile carierei lor. Cum au...
Elwira și Mihai Petre, despre...

Tatal lui Claudiu provine dintr-o familie numeroasa, cu 13 frati, dintr-un sat din judetul Iasi, el fiind cel mai mare dintre frati. Visul tatalui este ca fratii sai sa aiba o viata mai buna. Claudiu isi doreste ca prin dans sa duca pana la capat acest vis al tatalui cat si visurile lui, sa-i demonstreze ca si el este un invingator.

Citeste articolul integral pe unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.